Ontdek de voordelen van samenwerken met VDAB!

Geschikte kandidaten vinden is voor bedrijven noodzakelijk om te blijven groeien. Toch is het op de krappe Vlaamse arbeidsmarkt niet altijd vanzelfsprekend om de juiste medewerkers te vinden. Slimme bedrijven rekenen daarvoor op VDAB.

Waarom jouw vacature melden bij VDAB?

Op vdab.be zoeken dagelijks meer dan 25.000 burgers naar nieuwe carrièrekansen. Kies je voor VDAB, dan bereik je gegarandeerd heel veel talent. Bovendien worden de meest geschikte kandidaten meteen gematcht met jouw vacature.

Wil je zelf actief op zoek gaan naar kandidaten? Als werkgever krijg je gratis toegang tot hun databank met meer dan 200.000 profielen. Heb je hulp nodig bij het vinden van jouw ideale match? Met extra opleiding en begeleiding maak je jouw ideale medewerker zelf. Ook daarvoor reken je op de ondersteuning van VDAB.

Maar dat is niet de enige reden!

VDAB is de arbeidsmarktregisseur van Vlaanderen. Met de informatie die ze hebben over werkzoekenden en vacatures, maken ze competentie prognose modellen die (toekomstige) noden, tekorten en overschotten op de arbeidsmarkt in kaart brengen.

Daarmee maken ze ondernemingsplannen op cluster- en ondernemingsniveau, waarbij ze samen met partners opleidings- en begeleidingsacties opzetten om onze werking af te stemmen op de échte noden die de arbeidsmarkt heeft.

Door je vacatures aan VDAB te bezorgen, kunnen ze ook voor jouw openstaande jobs oplossingen ontwikkelen. Vacatures aan VDAB melden heeft dus een dubbel voordeel:

  • je bereikt meer kandidaten
  • ze kunnen toekomstige acties nog beter afstemmen op de noden in jouw sector

Zin om samen te werken?

Ben je benieuwd naar de voordelen die VDAB je biedt? Wil je proactief op zoek gaan naar de beste kandidaten voor jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met één van de provinciale Accountmanagers en bouw vandaag mee aan de arbeidsmarkt van morgen.