Top werknemers gezocht!

Scheerder, papper, aannaaier, aandraaier, doorhaler, bobijnopzetter, boominlegger, tufter, wever,… allemaal jobs waar we in de textielsector dagelijks mee in contact komen. Daarom staan we er ook vaak niet meer bij stil dat mensen die onze sector niet kennen van deze jobomschrijvingen grote ogen trekken en zich hier helemaal niets bij kunnen voorstellen. Of misschien stellen ze er zich wel iets helemaal anders bij voor.

Wij willen graag wat duidelijkheid scheppen voor (jonge) werkzoekenden en hierdoor onze sector wat aantrekkelijker maken.

We hebben een spannend project in gedachten: beroepenfilmpjes waarin enthousiaste werknemers hun job tot in de puntjes uitleggen. Ze zullen vertellen wat hun job inhoudt, welke vaardigheden en kennis ze nodig hebben, en wat ze zo geweldig vinden aan hun werk. We willen hiermee werkzoekenden inspireren en laten zien waarom ze moeten solliciteren voor een job in de textielsector.

Maar we hebben uw hulp nodig! We zijn op zoek naar die gepassioneerde scheerder, bevlogen wever, gedreven tufter of fanatieke doorhaler binnen uw bedrijf. Ken jij iemand die zijn of haar ervaringen wil delen en anderen wil enthousiasmeren voor de textielsector? Laat het ons snel weten! We komen graag bij uw bedrijf filmen en geven u de kans om uw textielhelden in de schijnwerpers te zetten.

Samen kunnen we de textielsector laten stralen en jonge talenten inspireren om voor deze uitdagende en boeiende functies te kiezen. Neem vandaag nog contact met ons op.

Meer info of wil je deelnemen? Contacteer: elisah.verschraegen@cobot.be