Zet uw bedrijf in de kijker!

Heeft uw bedrijf de laatste jaren belangrijke stappen gezet in werkbaar werk en u bent daar fier over? Laat het weten aan Vlaanderen via een filmpje met uw realisaties.

Interesse? Neem dan zo snel mogelijk contact op met: hadewijch.vanderheeren@cobot.be

In het filmpje kan het gaan over een succesvol recept om de werkdruk acceptabel te houden of de emotionele belasting te verminderen, over organiseren (al dan niet in teams, net- en ‘nieuw’ werken), hoe leren op de werkvloer plaatsvindt, hoe je motiverend en coachend kan leidinggeven.

Deze oproep maakt deel uit van het project  Werkbaar werk: een brug naar het werkveld, dat door de Stichting Innovatie & Arbeid werd gestart in april 2020. Afgewerkte producten kan je terugvinden op de website www.werkbaarwerk.be en kunnen ingezet worden bij vormingswerk, informatiesessies, enz.

Heeft u interesse om uw bedrijf in de kijker te zetten via jullie aanpak rond werkbaar werk, neem dan zo snel mogelijk contact op met: hadewijch.vanderheeren@cobot.be en laat ons weten wat in uw bedrijf een goed voorbeeld is en over welke thema’s het zou kunnen gaan in het filmpje. Wie weet hoe inspirerend uw project kan zijn voor anderen? Grijp deze kans en zet uw ‘best practice’ op de kaart in Vlaanderen.