Op zoek naar technisch talent dat wild is van textiel?
Zet jouw bedrijf in de kijker!

We hebben allemaal nood aan technisch geschoold personeel, niet?
Leer jullie toekomstige stagiairs, jobstudenten en medewerkers kennen op onze JOBexpo’s!

JOBexpo is dé ideale manier om jouw bedrijf in de kijker te zetten naar de technische profielen van de toekomst. Denk hierbij aan die leerlingen in het 6de en 7de jaar BSO en TSO, die een stageplaats zoeken, een studenten job willen doen of die eind dit schooljaar afstuderen en op de arbeidsmarkt komen!

Op vandaag werken we samen met 31 scholen en meer dan 4 000 leerlingen! Meer dan 250 bedrijven nemen al deel! We organiseren JOBexpo in 5 provincies: West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen, Antwerpen, Vlaams-Brabant en Limburg.

Het concept van JOBexpo is als volgt:

  • Het gaat om een pedagogisch project waarbij we de laatstejaarsstudenten leren solliciteren. Na een theoretische sollicitatietraining, gegeven door de medewerkers van Auxilios, volgt een sollicitatiebeurs waar de leerlingen, uit gewenste studierichtingen, bij jou leren solliciteren.
  • De beurs gaat door op school en duurt 4 lesuren: per recruiter zie je 3 à 4 leerlingen per lesuur. Doorheen de namiddag ga je in gesprek met een 12 tal leerlingen. Je kan inschrijven met 1 of 2 recruiters om individuele gesprekken af te nemen.
  • Wanneer jullie inschrijven kunnen jullie voorkeursstudierichtingen aanduiden – een 100% match kunnen we niet garanderen maar we streven er wel naar om zoveel mogelijk relevante profielen in te plannen.
  • Mochten er opnieuw strenge maatregelen gelden omwille van Covid-19, worden de beurzen online georganiseerd.
  • Een deelname kost 341 euro (excl. BTW). Inbegrepen is een standplaats op de beurs, vermelding van jouw bedrijf en vacatures op onze website en sociale media, lunch, catering…

Wil je ook graag deel uit maken van dit uniek project? Schrijf dan snel in via onze website: www.jobexpo.be. Voor meer info mail naar: teamjobexpo@jobexpo.be

Overzicht Jobexpo’s: