Uitnodiging 8ste ontdekkingsdag textiel

De sectorale textielopleidingscentra Cobot en Cefret helpen via het Interreg project ‘Grenzeloos Competent’ | ‘Compétences sans Frontières’ Vlaamse, Waalse en Franse werkzoekenden via opleiding aan een job in de textielsector.

Op donderdag 6 februari 2020 organiseren wij in Cefret voor zo’n 20 werkzoekenden onze 8ste ‘ontdekkingsdag textiel’. De deelnemers worden er in de voormiddag ondergedompeld in de wereld van textiel en krijgen uitleg over de meest gevraagde operatorberoepen.

Aansluitend is er om 11 uur een ‘jobmarkt’. De ideale gelegenheid om uw vacature(s) bekend te maken en/of een aantal geïnteresseerde werkzoekenden persoonlijk te ontmoeten tijdens een ‘meet and greet’.

Wenst u deel te nemen aan deze jobmarkt, aarzel niet u in te schrijven via csf@cefret.be

Kunt u niet aanwezig zijn dan kunt u ons uw vacatures (NL/FR) mailen voor ons vacatureboekje.

Voor meer informatie neemt u contact op met Laure van der Mensbrugghe –  laure.vandermensbrugghe@cefret.be – 056/84 20 39 

 

PROGRAMMA ontdekkingsdag textiel 06/02/2020

09u00 : Onthaal

09u30 : Voorstelling van het project “Grenzeloos Competent”

09u45 : Voorstelling van de sector

10u45 : Pauze

11u00 : Jobmarkt

12u00 : Lunch

13u00 : Bedrijfsbezoek ‘Sioen’ Ardooie

16u00 : Einde