Technoboost Waregem: waar West-Vlaamse industrie de handen in elkaar slaat met technisch en beroepsonderwijs

Tijdens dit techniekevent op 19 november 2019 in Expo Waregem, zetten we samen met de lokale industriële bedrijven en technische scholen, innovatieve projecten in de kijker. Via techniekworkshops maken we leerlingen warm voor techniek en willen we hen ervan overtuigen dat met een technisch diploma toekomstkansen gegarandeerd zijn.

> Waarom als bedrijf deelnemen?

  • Uw bedrijf krijgt naambekendheid bij het grote publiek.
  • Tijdens het event kan u contacten leggen met het onderwijs in functie van eindwerken, stages en vakantiejobs (afstudeerrichtingen TSO-BSO).
  • Uw bedrijf krijgt toegang tot potentiële werknemers, waarbij u zich als aantrekkelijke werkgever kan profileren. Het is voor leerlingen eenvoudig om uw bedrijf te benaderen voor een stage of werkplaats.
  • Uw bedrijf neemt een maatschappelijke taak op zich in eigen regio.

> Hoe kan u als bedrijf deelnemen?

U kan als textielbedrijf gratis deelnemen!

Als individuele standhouder zorgt u zelf voor de invulling en aankleding van uw stand. Tussen 9u en 15u30 voorziet u een workshop of kleine doe-opdracht van +/- 20 min voor de leerlingen van het 5de leerjaar lager onderwijs en vanaf 15u30 tot 17u een workshop voor leerlingen van het 5de middelbaar SO.

> Waar en wanneer?

Dinsdag 19 november 2019 – Expo Waregem

Inschrijven voor 27 september via website: www.technoboost.be

> Interesse?

Contacteer hadewijch.vanderheeren@cobot.be of nele.maes@cobot.be