Bent u op zoek naar operatoren?

PROGRAMMA ontdekkingsdag textiel 05/06/2018

09u00 : Onthaal

09u30 : Voorstelling van het project “Grenzeloos Competent”

09u45 : Voorstelling van de sector

10u30 : Pauze

10u45 : Getuigenis van een grensarbeider

11u00 : Jobmarkt

12u00 : Lunch

13u00 : Bedrijfsbezoek

16u00 : Einde

De sectorale textielopleidingscentra Cobot en Cefret willen via het  interreg project ‘grenzeloos competent’ | ‘compétences sans frontières’ Vlaamse, Waalse en Franse werkzoekenden via opleiding aan een job helpen in de textielsector.

Op dinsdag 5 juni 2018 organiseren wij in Cefret voor zo’n 20 werkzoekenden onze 3de ‘ontdekkingsdag’ textiel. De deelnemers worden er in de voormiddag ondergedompeld in de wereld van textiel en krijgen uitleg over de meest gevraagde operatorberoepen.

Aansluitend is er om 11 uur een ‘jobmarkt’. De ideale gelegenheid om uw vacature(s) bekend te maken en/of een aantal geïnteresseerde werkzoekenden persoonlijk te ontmoeten tijdens een ‘meet and greet’.

Wenst u deel te nemen aan deze jobmarkt aarzel niet u in te schrijven via csf@cefret.be

Kunt u niet aanwezig zijn dan kunt u ons uw vacatures (NL/FR) mailen voor ons vacatureboekje.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Laure van der Mensbrugghe –  laure.vandermensbrugge@cefret.be – 056/84 20 39