Sluiten

Komen medewerkers of collega’s bij jou aankloppen voor hulp, advies, expertise ? Ben je verantwoordelijk voor de inwerking van een nieuw aangeworven collega?  Of word je gevraagd om de ontwikkeling van een collega te ondersteunen ? Krijg je voor een bepaalde periode een stagiair uit een onderwijsinstelling toegewezen ?
Dat zijn ongetwijfeld belangrijke taken !
Maar niet altijd zo evident als ze lijken …
Immers, de manier waarop je ondersteuning geeft, is cruciaal voor het effect. Die ervaring herken je waarschijnlijk wel. Feedback en advies geven, luisteren en vragen stellen: we doen het allemaal. Maar als je dit op een coachende manier doet, levert je dat vaak meer resultaat op.
En daar gaan we in dit webinar graag dieper op in. 
Je maakt kennis met verschillende coachstijlen en -vaardigheden en hoe je ze kan gebruiken in verschillende situaties om zo je impact te verhogen.

DOELGROEP

Voor elke medewerker of leidinggevende, die als opdracht krijgt een collega te helpen bij zijn ontwikkeling, een nieuwe collega in te werken en te ondersteunen, een stagiair te begeleiden, …
 

PROGRAMMA

Op het einde van de presentatie weet je:
  • of je jezelf een goede coach mag noemen;
  • met welke vier basisvaardigheden je al heel wat kan bereiken;
  • welke interventie je als coach kan gebruiken om welk effect te bekomen;
  • wat iemand coach-baar maakt en wat je als coach van hem/haar mag verwachten.
 
Nieuw: extra verdieping in een vervolgwebinar !
Wie interesse heeft om zich in dit onderwerp nog verder te verdiepen, kan op 7 december deelnemen aan een vervolgwebinar, waarin een aantal niet zo voor de hand liggende coachingsinterventies uitgebreider onder de loep genomen worden en gekeken wordt hoe je ze kan inzetten tijdens een coachingsgesprek. Je moet je voor dit vervolgwebinar wel eveneens aanmelden.
 

 

PRAKTISCH


Cursusdatum28 november 2017
Urenvan 13:30 tot 14:30
Plaats
BegeleidingMaarten Andriessen -Cursusverantwoordelijke
Jan De Schepper - 09 222 26 14 -

Uiterste inschrijvingsdatum
28/11/2017

Gratis voor textielwerknemers
PC120 en 214
Andere deelnemers
€ 75 per deelnemer
KMO portefeuille mogelijk
SCHRIJF IN