PROJECTMEDEWERKER

Cobot is de motor van het vormings- en arbeidsmarktbeleid voor de Vlaamse textielsector, gevestigd in Sint-Denijs-Westrem. In de Textielsector zijn 640 bedrijven actief die in totaal 20.000 werknemers tewerkstellen. Wij organiseren en faciliteren opleidingen voor werknemers en wij ondersteunen bedrijven bij het uitwerken van een bedrijfsspecifiek competentie- en loopbaanbeleid. Daarnaast participeren wij aan verschillende regionale, nationale en internationale projecten. Voor het blueprint Erasmus+ project ‘S4TCLF 2030’ (skills for smart Textile, Clothing, Leather and Footwear Industries 2030) zijn wij op zoek naar een projectmedewerker.
Met het project willen we de textielsector promoten in Europa, de opleidingen in de TCLF beroepsopleidingscentra ‘futurproof’ maken met de bedoeling de Europese TCLF-sectoren te wapenen voor de toekomst. Het project is een samenwerking van 21 partners uit 9 Europese landen.

FUNCTIE

Je komt terecht in een klein, ervaren team. Je krijgt er een gevarieerd takenpakket, met veel ruimte voor eigen inbreng.
Je beheerst het S4TCLF 2030-project van A tot Z. Je neemt per werkpakket de nodige initiatieven om bedrijven, VET-providers, projectpartners en andere stakeholders te contacteren, te interviewen, te ontmoeten, samen te brengen.
Je respecteert de deadlines en onderhoudt goede contacten met de verschillende werkpakketleiders. Je rapporteert aan de directie.
Twee keer per jaar neem je deel aan een tweedaagse meeting in een Europese lidstaat met alle projectpartners.
Daarnaast werk je ook mee aan de dagelijkse werking van Cobot en andere lopende of nieuwe projecten.

PROFIEL

Wij zijn op zoek naar een dynamische, enthousiaste en praktisch ingestelde collega met interesse in de opleidingswereld. Je ben analytisch sterk en kan inhoudelijk een dossier vorm geven. Je bent sterk in het plegen van overleg om tot de afgesproken doelstelling te komen.
Je hebt interesse voor de Europese samenwerkingsverbanden en je bent geboeid door de opleidingswereld en het onderwijs in het algemeen. Je hebt bij voorkeur ervaring met het opmaken van opleidingsplannen en kennis van de Vlaamse en Europese onderwijs kwalificatiestructuren. Je hebt kennis van de textielindustrie en zijn beroepen of je bent bereid je hierin te verdiepen.
Je genoot bij voorkeur een hogere opleiding of je hebt aantoonbare professionele ervaring.
Naast een gedegen mondelinge en schriftelijke kennis van het Nederlands heb je een zeer goede gesproken en geschreven kennis van het Engels. Je kan vlot werken met de courante MS Office toepassingen. Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

AANBOD

Wij bieden je een voltijdse job aan binnen een boeiende en werkbare werkomgeving met een marktconform salarispakket. Detachering vanuit het onderwijs is mogelijk.

SOLLICITEREN

Ben je geïnteresseerd? Stuur tegen 15/09/2018 uw kandidatuur (in het Nederlands en het Engels) met CV naar Cobot vzw, Poortakkerstraat 92, 9051 Sint-Denijs-Westrem t.a.v. Linda De Backer of via mail naar linda.debacker@cobot.be