Uitnodiging World Café

Omgaan met jonge werknemers is anders. Jongeren hebben eigen, specifieke verwachtingen van hun job. Doorgroeimogelijkheden, persoonlijke begeleiding, flexibiliteit, teamwork,… zijn slechts enkele criteria die zij vandaag belangrijk vinden op de werkvloer. We weten dat er een schaarste is aan jong talent in onze sector. Hoog tijd dus om alle middelen uit de kast te halen en jongeren wild te maken van textiel.
Samen met 20Something organiseert Cobot op 19 juni een workshop om die verjonging te versnellen. Door middel van een World Café, een co-creatieve workshop waarin we als groep brainstormen over verschillende oplossingen, verzamelen we zoveel mogelijk inzichten om jongeren aan te trekken én aan onze bedrijven te binden.
Neem deel aan het World Café en bepaal mee de toekomst van jouw bedrijf! De resultaten van de workshop worden gebundeld in een white paper waarop jij als eerste de hand kan leggen.

Programma

13u00 : Onthaal

13u30 : Inleiding én resultaten van het onderzoek

14u00 : Start World Café

16u30 : Einde

Praktische info

Datum : 19 juni 2018

Adres : Cobot vzw, Poortakkerstraat 92, 9051 Sint-Denijs-Westrem