TECHNOBOOST

Waar West-Vlaamse industrie de handen in elkaar slaat met technisch en beroepsonderwijs

Tijdens een groot techniekevent op 17 mei 2018 zetten we samen met de West-Vlaamse industriële bedrijven en technische scholen, innovatieve projecten in de kijker. Via techniekworkshops maken we tevens leerlingen uit het basisonderwijs warm voor techniek en willen we hen overtuigen dat toekomstkansen gegarandeerd zijn met een technisch diploma. Het event staat open voor het grote publiek en is uniek gezien de aanwezigheid van alle laatstejaarsstudenten mechanica-elektriciteit uit de provincie.

Waarom als bedrijf deelnemen? 

  • Uw bedrijf krijgt naambekendheid bij het grote publiek
  • Tijdens het event kan u contacten leggen met het onderwijs in functie van eindwerken, stages en vakantiejobs (afstudeerrichtingen TSO-BSO)
  • Uw bedrijf krijgt toegang tot potentiële werknemers, waarbij u zich als aantrekkelijke werkgever kan profileren. Het is voor leerlingen eenvoudig om uw bedrijf te benaderen voor een stage of werkplaats
  • U kan uw knelpuntprofielen & vacatures in de kijker zetten
  • Uw bedrijf neemt een maatschappelijke taak op zich in eigen regio

Hoe kan je als bedrijf deelnemen? 

Je kan als textielbedrijf gratis deelnemen!

Als individuele standhouder zorg je zelf voor de invulling en aankleding van je stand en je voorziet een workshop of kleine doe opdracht van +/- 20 min voor de leerlingen van het 5de leerjaar lager onderwijs.

Waar en wanneer?

Donderdag 17 mei 2018 – Kortrijk XPO

Interesse?

Contacteer:  Hadewijch Vaderheeren