Workshop: ‘Werken met anderstaligen, hoe makkelijk kan het zijn.’

Werft uw bedrijf ook meer en meer werknemers aan die het Nederlands minder goed kennen? Krijgt u soms iets moeilijk uitgelegd? Dan is deze workshop voor u.

Ervaren experts loodsen u doorheen de mogelijkheden van taalverwerving op de werkvloer en tonen welk resultaat u hiervan kan verwachten. Ze focussen op praktische tips en tricks om communicatieknelpunten aan te pakken en de ondersteunende rol die leidinggevenden en collega’s hierbij kunnen spelen.

Christophe Delcourt en Annelies Vandenberghe zijn ervaren VDAB-instructeurs Nederlands op de werkvloer. Ze komen dagelijks bij bedrijven over de (productie)vloer, om daar ter plekke de medewerker het Nederlands te leren dat hij/zijn nodig heeft voor de job.

We spelen graag in op de concrete noden van onze bedrijven. Welke hindernissen ervaart u in uw bedrijf rond anderstaligheid? Laat het ons op voorhand weten en laat u inspireren door de ervaringen van onze experts en die van de andere bedrijven.

Laat anderstaligheid geen struikelblok meer zijn bij aanwerving, opleiding, integratie en samenwerking. Maak er een succesverhaal van!

Datum: dinsdag 20/03/2018

Uur: onthaal vanaf 13u, start om 13u30, einde voorzien rond 16u

Plaats: Fedustria, Poortakkerstraat 96, 9051 Sint-Denijs-Westrem

Schrijf je in via het formulier hieronder: