Participeer aan TECHCLASS 2018

In een steeds sneller veranderende wereld is het belangrijk om jongeren zo dicht mogelijk in contact te brengen met de boeiende wereld van de bedrijven en de werkvloer.
Door jongeren beroepen te tonen of te betrekken bij de bedrijfsactiviteiten, kunnen ze bijleren om zo de juiste studie- of beroepskeuze te maken.
Daarom organiseert UNIZO Onderwijs & Ondernemen in 2018 opnieuw TECHCLASS.

U kan als bedrijf uw deuren open zetten voor scholen wanneer het u best past, ergens tussen 8 januari en 29 maart 2018. Geïnteresseerde scholen kiezen dan uit de deelnemende bedrijven.
Er wordt vanuit de organisatie ook gevraagd of u eventueel een ruimte hebt waar de leerkracht een les kan geven. Misschien hebt u een labo waar eens een les scheikunde kan doorgaan? Of een magazijn waar de principes van opslagbeheer kunnen uitgelegd worden? Of doet uw bedrijf aan import en/of export ? Dan kan het interessant zijn om een les economie of zelfs aardrijkskunde in uw bedrijf te laten doorgaan.

Het uitgangspunt van TECHCLASS is: ‘Wat u leert op de werkvloer kan u niet leren op school!’ Het is bovendien een mooie kans om méér en goede matches te maken met scholen uit de buurt en met toekomstige werkkrachten!